Back to Top

Patrick Bénézi sensei ohjaa leirin Liikuntamyllyssä 26.-28.10.2018

Patrick Bénézi heittää Mari Lehtistä (nyk. Wiklundia) Finn-Aikin 10-vuotisjuhlaleirillä vuonna 2010.

Patrick Bénézi shihan (7. dan) ohjaa leirin Finn-Aikissa, Liikuntamyllyn judosalissa (Myllypurontie 1, Helsinki) 26.-28.10.2018. Patrick Bénézi on ranskalainen aikidon ammattilainen. Hän on suurmestarimme Christian Tissier shihanin (8. dan) edistynein oppilas, ja hänen vaikutuksensa Finn-Aikissa harjoiteltavaan aikidoon on ollut erittäin merkittävä. Hänen leirinsä ovat useimmiten perustekniikkapainotteisia, joten ne sopivat erinomaisesti kaikentasoisille harjoittelijoille. Myös aloittelijat ovat lämpimästi tervetulleita.

Mestarin opetustapa on erittäin selkeä ja johdonmukainen, ja häneltä saa tavallisesti paljon palautetta. Kannattaa siis ehdottomasti käyttää tilaisuus hyväksi! Eniten leiristä saa tietysti irti, jos osallistuu kaikkiin harjoituksiin. Jos et kuitenkaan ehdi tai tahdo olla koko leiriä, voit osallistua vain joihinkin harjoituksiin.

Leirille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Maksut suoritetaan paikan päällä käteisellä. (Tasaraha helpottaa.) 

Leirin aikataulu ja hinnat löytyvät liitteestä (ks. alla).

Liikuntamyllyn sisäänpääsyä ei tarvitse maksaa leirille osallistuttaessa. Pyydä vahtimestareilta kertakäyttöinen kulkukortti, jolla pääset kulunvalvontaporttien läpi. Pukuhuoneet löytyvät hallin alakerrasta.