Back to Top

Hinnat

JÄSENMAKSUHINNAT 2024

 

JUNIORIT (7-12 v.):

  • Koko vuosi (7.1.-19.12.2024): 220 € (eräpäivä 31.1.2024)
  • Kevätkausi (7.1-28.4.2024): 100 € (eräpäivä 31.1.2024)
  • Kesäkausi (29.4.-1.9.2024): 60 € (eräpäivä 31.5.2024)
  • Syyskausi (2.9.-19.12.2024): 100 € (eräpäivä 30.9.2024)
  • Kuukausi: 30 € (maksettava viikon sisällä kuukauden alkamisesta)

Maksut suoritetaan Finn-Aiki ry:n tilille FI41 8000 1770 7809 07 viitteellä 1122. Huom! Viitenumeroa EI tule käyttää, jos maksajan sukunimi on eri kuin jäsenen tai jos maksajana on jokin virasto, yritys, tms. Tällöin tulee viestiosassa ilmoittaa jäsenen nimi sekä mainita, että kyseessä on jäsenmaksu (esim. tyyliin "Jäsenen Nimi / Jäsenmaksu"). Käteismaksuja ei oteta vastaan. Liikuntasetelit eivät kelpaa maksuvälineinä.

Huom! Suomen Aikidoliiton lisenssi on kaikille pakollinen! Ks. lisätietoa lisenssistä liiton sivuilta.

Liikuntamyllyssä on sähköinen kulunvalvontajärjestelmä. Tästä syystä kaikkien jäsenten täytyy lunastaa vahtimestarin kopista henkilökohtainen asiakaskortti. Kortti maksaa 4 €, ja kunkin täytyy käydä lunastamassa se henkilökohtaisesti. Korttiin ladataan seuramme treeniajat. Täten sillä pääsee kulunvalvontaportin läpi treeneihimme osallistuttaessa. (Kortti on kertaluonteinen ostos. Samaa korttia voi käyttää useita vuosia.)

 

AIKUISET JA NUORET (yli 13 v.):

  • Koko vuosi (7.1.-19.12.2024): 270 € (eräpäivä 31.1.2024) 
  • Kevätkausi (7.1-28.4.2024): 120 € (eräpäivä 31.1.2024)
  • Kesäkausi (29.4.-1.9.2024): 80 € (eräpäivä 31.5.2024)
  • Syyskausi (2.9.-19.12.2024): 120 € (eräpäivä 30.9.2024)
  • Kuukausi: 40 € (maksettava viikon sisällä kuukauden alkamisesta)

Maksut suoritetaan Finn-Aiki ry:n tilille FI41 8000 1770 7809 07 viitteellä 1122. Huom! Viitenumeroa EI tule käyttää, jos maksajan sukunimi on eri kuin jäsenen tai jos maksajana on jokin virasto, yritys, tms. Tällöin tulee viestiosassa ilmoittaa jäsenen nimi sekä mainita, että kyseessä on jäsenmaksu (esim. tyyliin "Jäsenen Nimi / Jäsenmaksu"). Käteismaksuja ei oteta vastaan. Liikuntasetelit eivät kelpaa maksuvälineinä.

Huom! Suomen Aikidoliiton lisenssi on kaikille pakollinen! Suomen Aikidoliitto tukee kuitenkin aikidon aloittamista maksamalla AIKUISTEN (yli 18 v.) tutustumislisenssin aloittelijan puolesta. Aloittelijan on kuitenkin täytettävä sähköinen lomake liiton sivuilla, jotta vakuutus voidaan ottaa. (Huom! Maksuton tutustumislisenssi ei riitä graduoinnissa eli vyökokeessa. Siihen siis tarvitaan maksullinen lisenssi; joko A- tai B-lisenssi henkilön iästä riippuen.) Alle 18-vuotiaiden täytyy ottaa B-lisenssi, joka on kaikille maksullinen. Ks. lisätietoa lisenssistä liiton sivuilta.

Liikuntamyllyssä on sähköinen kulunvalvontajärjestelmä. Tästä syystä kaikkien jäsenten täytyy lunastaa vahtimestarin kopista henkilökohtainen asiakaskortti. Kortti maksaa 4 €, ja kunkin täytyy käydä lunastamassa se henkilökohtaisesti. Korttiin ladataan seuramme treeniajat. Täten sillä pääsee kulunvalvontaportin läpi treeneihimme osallistuttaessa. (Kortti on kertaluonteinen ostos. Samaa korttia voi käyttää useita vuosia.)

Alennettu vierailijajäsenmaksu koskee pääsääntöisesti jossakin toisessa aikidoseurassa harjoittelevia, vähintään 6. kyun vyöarvon suorittaneita henkilöitä, jotka osallistuvat Finn-Aikin harjoituksiin säännöllisesti. Vierailijajäsenmaksun suuruus on 40 € / kausi (kevät-, kesä- tai syyskausi) tai 80 € / vuosi (kalenterivuosi). Vierailijajäsenmaksu oikeuttaa noin yhteen harjoitukseen viikossa. Myös vierailijajäsenmaksun maksaneiden tulee täyttää seuran ilmoittautumislomake.

 

***************************************************************************************************************************************

 

UUDET HARJOITTELIJAT:

Kaikilla uusilla harjoittelijoilla on oikeus kahteen (2) ilmaiseen kokeilukertaan. Aloittaminen on mahdollista myös kesken kauden, jos ryhmässä on tilaa. Aikuisten ja nuorten ryhmässä aloittaminen on mahdollista kaikkina muina kuukausina paitsi heinä- ja elokuussa. Junioriryhmässä aloittaminen on mahdollista muina kuukausina paitsi touko-, kesä-, heinä- ja elokuussa. Kokeilukertojen jälkeen harjoittelijan tulee liittyä yhdistyksen jäseneksi maksamalla jäsenmaksu (kuukausi-, kausi- tai vuosimaksu) sekä palauttamalla ryhmän vetäjälle ilmoittautumislomake täytettynä. Maksuista tulee näyttää kuitti ryhmän vetäjälle. Harjoituksiamme saa myös koska tahansa tulla vapaasti katsomaan!

Aluksi harjoituksiin voi osallistua verkkareissa. Vasta sitten, kun harjoittelija tahtoo osallistua graduointiin eli vyökokeeseen, on harjoituspuvun hankkiminen välttämätöntä. Pukuja myydään budoliikkeissä (esim. Nippon Sport, Fin Budo Best, Meijin Budoshop ja Kamppailuvaruste).

Liikuntamyllyn sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa kokeilukertojen yhteydessä. Pyydä vahtimestarilta kertakäyttöinen kulkukortti, jolla pääset kulunvalvontaporttien läpi. Jos päätät jatkaa harjoittelua kokeilukertojen jälkeen, on syytä hankkia Liikuntamyllyn henkilökohtainen asiakaskortti, jonka hinta on 4 €.

Pukuhuoneet löytyvät hallin alakerrasta. Pukuhuoneesta harjoitussaliin siirrytään sandaaleissa tai sisätossuissa.

 

***************************************************************************************************************************************

VANHAT JÄSENET:

Seuran jäsenten on noudatettava jäsenmaksuissa yhdistyksen määrittämiä eräpäiviä. Kevätkauden kausimaksun sekä vuosimaksun eräpäivä on 31.1., kesäkauden kausimaksun eräpäivä on 31.5., ja syyskauden kausimaksun eräpäivä on 30.9. Erillisiä laskuja ei lähetetä, vaan kunkin täytyy itse pitää huolta siitä, että jäsenmaksu on voimassa.

Kuukausimaksut on maksettava viikon sisällä maksettavan kuukauden alkamisesta.

 

***************************************************************************************************************************************

YLEISTÄ:

Jäsenmaksuja ei voida puolittaa eikä muutoin alentaa, eikä suoritettua maksua palauteta mistään syystä. Poikkeustapauksissa jäsenmaksu voidaan siirtää toiselle kaudelle tai toisen henkilön nimiin, jos maksanut jäsen loukkaantuu tai sairastuu pitkäaikaisesti taikka päättää lopettaa harjoittelun aivan maksukauden alussa. Käteismaksuja ei oteta vastaan. Liikuntasetelit eivät kelpaa maksuvälineinä.

Liikuntamyllyn sisäänpääsymaksua EI tarvitse suorittaa seuran harjoituksiin osallistuttaessa PAITSI arkisin pidettävissä aamuharjoituksissa (pe klo 7.15-8.15). Sisäänpääsymaksu tulee tällöin suorittaa vahtimestarin kopin luona joko kertamaksuna, 10 kerran sarjakortilla, kuukausikortilla tai kausikortilla. Maksut voi ladata samalle asiakaskortille, jolla kuljetaan seuran harjoituksiin iltaisin ja viikonloppuisin. (Hinnat löytyvät Liikuntamyllyn sivuilta.)

Vierailijat ovat aina tervetulleita harjoituksiimme, eikä satunnaisista vierailuista tarvitse maksaa mitään.

Suomen Aikidoliiton lisenssi on kaikille pakollinen. Lisenssistä löytyy lisätietoa Suomen Aikidoliiton sivuilta. Lisenssilaskua EI automaattisesti lähetetä, vaan kunkin tulee itse hankkia lisenssi Suomisportista.